Navigatie

Als u niet tevreden bent over uw product, dan kan u dat binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, er van uitgaand dat het product nog het originele label heeft, in de originele verpakking zit en onbeschadigd is. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Enkel de kosten van het product worden vergoed. We vergoeden geen verzendkosten. Een volledige vergoeding, minus de kosten die u gemaakt heeft voor verzending, zal binnen 14 dagen gebeuren. Uw retourpakket dient te allen tijde vergezeld te zijn van het retourformulier.

Uitgesloten van retour zijn : producten die speciaal voor u persoonlijk op maat gemaakt zijn, producten die door verkeerd wassen, strijken of ander oneigenlijk gebruik beschadigd zijn.

Retouradres:

IlsePhilips

Golden Delicioushof 4

2728 KC Zoetermeer

 

Wilt u een product terugsturen ? Gelieve ons dan vooraf te verwittigen zodat we hiervan op de hoogte zijn (info@ilsephilips.nl).

Alle terug te sturen producten dienen vergezeld te zijn van het 'Retourformulier'. Zonder retourformulier kunnen we uw retourzending niet afhandelen.

 

RETOURFORMULIER

 

© 2014 - 2017 ilsephilipshandwoven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie